veliaj

Tirana me qendër strehimi të përhershme

Tirana do të ketë një qendër strehimi të përhershme për personat e pastrehë në rrugët e kryeqytetit. Bashkia e Tiranës vendosi të kthejë një nga qendrat sociale, të përdorura gjatë situatës emergjent...
3d Nature Wide Desktop Background

Ç’të premton besimi?

Çfarë bukurish i premton besimi njeriut? A ka dallime në gradët e të ndjerit të këtyre bukurive prej ndërgjegjes së njeriut? Deri më sot janë thënë shumë gjëra në lidhje me bukuritë që besimi i fal n...
Hand completing a multiple choice exam.

Në 21 janar testohen 4100 mësues

Ministria e Arsimit deklaron se numri i mësuesve që do të testohen në 21 janar është 4100. MAS ka publikuar gjithashtu udhëzimin për provimin dhe për përmbajtjen e testimit. “Pjesa e parë përmban dok...
A red heart shaped tree at sunset.

Sherbeti i besimit dhe i dashurisë për Allahun

Shihe veten sa më të vogël dhe pranoji të metat, që të arrish pjekurinë dhe të fitosh vlerë pranë të Madhërishmit!.. “Mos iu druaj pranimit të të metave në je i mençur,/se veç një i çmendur është i b...