Narcis, lulja e oborreve që lufton kancerin

Në të gjithë vendet e botës kjo lule është simbol kundër tumorit, por tani shkencëtarët kanë ardhur në përfundim se kjo lule që lulëzon në oborre, mund të luaj një rol të rëndësishëm kundër luftës nd...

Anemia kalohet me ushqim!

Anemia mund të shërohet duke pasur një dietë të rregullt ushqimore. Anemia shfaqet kur numri i rruazave të kuqe të gjakut është shumë i ulët dhe niveli i hemoglobinës në gjak bie poshtë normales. Sim...

Trupi juaj do diell, që të shmang këto 6 sëmundje!

Kur e ekspozoni lëkurën tuaj në diell, trupi juaj fillon prodhimin e vitaminës D, e njohur edhe si “vitamina e diellit”. Vitamina D luan një rol shumë të rëndësishëm në funksionimin e duhur të shumë ...

Shtoni proteinat për të humbur në peshë!

Proteinat janë pjesë shumë e rëndësishme e organizmit, ndaj duhet patjetër t’i marrim në sasi të mjaftueshme. Trupi ka nevojë për proteina për ndërtimin dhe rigjenerimin e muskujve, flokëve dhe...