Lajmi i Ditës
risi

Samsung, Note 8 do të dalë në ...

Samsung dëshiron t’i vjedhë skenën Apple dhe për këtë po programon daljen e Galaxy Note 8 në gusht, pasaërdhësi i të pafatit Note 7 i tërhequr nga tregu për shkak të baterisë ‘shpërthyese’. Një datë që i paraprin fillimit të shtatorit kur Apple do të duhet të nxjerrë të rejat e smartphone-it të tij, të…

Lajme

RSS