10 thënie frymëzuese si t’i ‘shtyni’ orët në punë gjatë verës

Temperaturat e larta kanë filluar dhe të gjithë e kemi mendjen tek pushimet, për këtë arsye orët e punës të duken më të lodhshme se zakonisht.

Megjithatë disa thënie motivuese do t’ju bëjnë që ta kaloni me optimizëm orarin e gjatë të punës në këto ditë pragvere.

1) “Kur punoj, une relaksohem. Të mos bësh asgjë është e lodhshme “, Pablo Picasso

2) “Fruti i punës është më e këndshmja e kënaqësisë.” Vovenargu

3) “Mënyra se si të fillosh është që të lësh llafet dhe t’ia nisësh punës. “Walt Disney

4) “Punë, punë , natë e ditë që të shohim pakëz dritë.” N.Frashëri

5) “Të punosh shumë dhe të punosh në mënyrë inteligjente mund të jenë dy gjëra të ndryshme”, Byron Dorgan

6) “Shiko, mendohu, pastaj puno.” Konti

7) “Puna është bazë e çdo kulture.” Gorki

8) “Punët përcaktohen sipas qëllimeve: quhet e madhe ajo punë që e ka qëllimin e madh.” Çehovi

9) “Kur punohet pak, filozofohet shumë.” Balzaku

10) “Dëshironi të dini ç’mendojnë njerëzit? Mos i dëgjoni kurrë ç’flasin, por shikoni ç’punojnë.” Horaci

Pin It