20 shtetet më të lira për t’u vizituar, zgjidhje për pushimet

Dëshira për të bërë pushime përveç se nuk shterron kurrë, shpesh herë nuk kombinon me kohën dhe paratë. Forumi Ekonomik Botëror për Udhëtime dhe Turizëm ka bërë një raport për shtetet më të lira në botë, ku Irani ndodhet në vendin e parë.

“Telegraph.co.uk” sjell 20 vendet më të lira në botë për t’i vizituar, duke marrë parasysh çmimet, përcjell albinfo.ch.

Por, çmimet që janë të lira, nuk do të thotë se këto vende janë për mos u vizituar. Përkundrazi. Me çmime të arsyeshme mund të vizitoni këto vende të bukura dhe të mahniteni me bukuritë e tyre.

20 shtetet më të lira për t’i vizituar:

Irani

Egjipti

Malajzia

Algjeria

Indonezia

Butani

Jemeni

Kazakistani

Tunizia

India

Rusia

Katari

Botsuana

Laos

Mongolia

Guatemala

Arabia Saudite

Tajlanda

Nepal

Sri Lanka

Pin It