24-vjeçari që shndërron gjethet e thara në art

Edhe pse shumica e njerëzve nuk i shohin gjethet e thara si një burim të vlefshëm, ka nga ata që dinë t’i vlerësojnë.  Një kompani greke e sapokrijuar përpunon gjethet e thara atë bimëve të detit në shumë produkte.

Stavros Tsompanidis nga Greqia, themeluesi i kompanisë PHEE, prodhoi kuti dhuratash dhe aksesorë celularësh me algat e detit.

24-vjeçari është bërë pjesë e listës prestigjioze të Forbes të këtij viti në 30 ndërmarrësit evropianë nën moshës 30-vjeç që po trondisin sektorët e tyre përkatës.

Ai është konsideruar si një nga të parët që i kthehu gjethet e bimëve në një produkt të dobishëm.

Pin It