6 fakte shumë interesate rreth syve

  1. Çdo sy përmban 107 milion qeliza, të gjitha janë të ndjeshme ndaj dritës.
  2. Nëse keni sy të kaltër, ju keni të njejtin paraardhës me të gjithë njerëzit me sy të kaltër në botë.
  3. Muskuli që ndihmon në mbylljen e syrit, është muskuli më i shpejtë në trup.
  4. Lentet e syrit janë më të shpejta se çdo aparat fotografik profesional.
  5. Ju shikoni me trurin dhe jo me sytë tuaj.
  6. Të sapolindurit nuk prodhojnë lot.
Pin It