6 kështjellat e filmave Disney që mund t’i vizitoni në jetën reale

memebukura

Harrojeni Princin e Kaltër, kafshët që flasin dhe njëbrirëshat. Nëse këto krijesa nuk ekzostojnë, kështjellat dhe pallatet mbretërore, po, mund t’i vizitoni.
Ndërtesat madhështore që mund t’i keni parë në filmat me kartona janë frymëzuar nga kështjellat e mbretërve dhe princeshave reale në vende të ndryshme të botës. Fotogaleria e mëposhtme ndan realitetin nga fantazia

BORËBARDHA: ALCAZAR CASTLE, SPANJE

snowthirt

’TANGLED’: MONT SAINT-MICHEL, FRANCE

tanglert

E BUKURA DHE BISHA CHATEAU DU CHAMBORD, FRANCE

ebukuradheshie

SIRENA E VOGÈL: CHILLON CASTLE, ZVICËR

memebukura

’FROZEN’: HOTEL DE GLACE, KANADA

elsafrozen

’ALADIN’: TAJ MAHAL, INDIA

aldinre

HIRUSHJA: NEUSCHWANSTEIN CASTLE, GJERMANI

kukllatret

’BRAVE’: DUNNOTTAR CASTLE, SKOCI

bravetr

Pin It