7 funksionet e reja të WhatsApp-it

 jjjj

Një ndër aplikacionet për përdoruesit e telefonave smart , Whatsapp po përgatitet të shtojë 7 funksione të reja, që do të përmirësojnë funksionimin e tij. Ja cila janë 7 ristë që do të sjelli ky aplikacion:

Telefonatat me miqtë e Facebook

Telefonata direkte me miqtë e Facebook, me numrin e regjistruar në aplikim tashmë nuk do të jetë më problem.

Sensor i shenjës së gishtërinjëve

Teknikët po punojnë për një sensor që njeh shenjën e gishtërinjëve të pronarit. Ky funksion do të jetë i disponueshëm për përdoruesit e iPhone, duke nisur nga model 5S.

Fotografi rubrikë

Mjaft më me një rubrikë të veçantë të imazheve në WhatsApp. Teknikët që po punojnë për përmirësimin kanë kuptuar se ishte një rrëmujë më vetë dhe që sillte ulje të rendimentit të memories së smartphonit.

Një imazh i ri

Një paraqitje e re dhe e rinovuar. Skuadra do të forcojnë popullaritetin e markës dhe për këtë po mendon për një faqosje të re.

WhatsApp për Apple Watch

Edhe sistemi operativ i Apple Watch do të ketë një version të saj në WhatsApp. Kështu, kush dëshiron që të blejë një orë, mund të bëjë dhe nëpërmjet këtij aplikimi.

Telefonata video

Përdoruesit e kanë kërkuar vazhdimisht, kështu që vesioni i ri i WhatsApp do të lejojë që të zgjedhësh nepërmjet një telefonate me audio ose video. E rëndësishme është të keni një kamera ballore në telefonin tuaj.

Përmirësim i cilësisë së fotografive.

Kur bëhet fjala për fotografi në WhatsApp, ne mund vetëm t’i presim ose t’i rrotullojmë ato. Së shpjeti do të jenë të disponueshëm edhe filtrat artistikë ashtu si në Instagram.

 

Pin It