7 Urat e pazakonta të rrugës së Atlantikut në Norvegji

urat-norvegji2-1024x799

Rruga e Atlantikut në Norvegji është një nga rrugët më magjepsëse për shkak të shtatë urave të pazakonta.

Ky segment, i njohur si Rruga 64 përbëhet nga disa diga, shtatë ura dhe katër stacione të cilat të ofrojnë një pamje mahnitëse.

Përgjatë kësaj rruge janë ndërtuar edhe vende të veçanta për peshkim, vend i cili mbledh shumë turistë për të peshkuar merluc të freskët.

urat-norvegji5-1024x721 urat-norvegji7 urat-norvegji8-1024x682 urat-norvegji9-1024x680 urat-norvegji10-1024x640 urat-norvegji11 urat-norvegji13 urat-norvegji14

urat-norvegji15 Atlanterhavsvegen urat-norvegji-ballina2 urat-norvegji-ballina3

Pin It