85 shkronja në një emër, njihuni me emrin më të gjatë në botë

vendi10

Emrin më të gjatë në botë e mban një kodër në Zelandën e re.

Emri i kodrës ka plot 85 shkronja dhe është shumë i vështirë për t’u shqiptuar.
“Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu.”

Kodra është e lartë 305 metra në afërsi të Porangahaut.

Pin It