A e dini se kolibrat janë gjithnjë të uritur?

Kolibri i vogël ka metabolizmin më të shpejtë se çdo kafshë. Ai është tepër energjik dhe i duhet të pijë çdo ditë një sasi nektari që peshon më shumë se pesha e tij trupore.

Meqenëse harxhon shumë energji, për të mbijetuar atij i duhet të ushqehet vazhdimisht gjatë gjithë ditës.

Pin It