“Adamah”, poezi nga Viola Isufaj

Ishim në studio me shkrimtaren Viola Isufaj, autoren e librit “Adamah”. Një libër ku gëlon emocioni njerezor, sa i vërtet, aq dhe i nevojshëm. Përmbledhja poetike është strukturur në nëntë cikle të cilat komunikojnë dhe plotësojnë njeri tjetrin. Kalimi nga një cikël në tjetrin të përfton ndjesinë e lëvizjes në një labirinthi me pasqyra, të cilat i përcjellin njëra tjetrës shëmbëllime, imazhe, dritë dhe reflektime. Spektrum, frekuenca e duhur, 96.4 mgz

https://soundcloud.com/spektrum-group/adamah-poezi-nga-viola-isufaj

Pin It