‘Afrika e Egër’ në fokusin e aparatit

Mjeshtri i fotografisë, Alex Bernasconi i specializuar në fotografimin e kafshëve të egra ka shkrepur foto që tregojnë botën e kafshëve të egra në Afrikë.

Natyra ngelet gjithmonë mbresëlënëse dhe sipas Bernasconit njerëzit çdo ditë duhet të kujtojnë madhështinë e kësaj bote.

Më poshtë do të gjeni fotot e shkrepura nga Alex Bernasconi:

alex-bernasconi14

alex-bernasconi8

alex-bernasconi11

alex-bernasconi15

alex-bernasconi12

alex-bernasconi17

alex-bernasconi18

alex-bernasconi19-1024x680

alex-bernasconi7

alex-bernasconi13

alex-bernasconi2

alex-bernasconi10

alex-bernasconi5

alex-bernasconi4

 

Pin It