Aida Baro, fituese e Çmimin Kombëtar të Përkthimit 2017

Ishim në studio me përkthyesen dhe redaktoren Aida Baron. “Armëpusimi” libri i Primo Levit i përkthyer nga Aida i dha asaj Çmimin Kombëtar të Përkthimit 2017-të. Gjithashtu folëm dhe per librin ” Tre ujqit e vegjel” që vjen ne shqip mjeshterisht nga perkthyesi Romeo Çollakut. Dëgjojeni të plotë bisedën !

Pin It