Aktiviteti fizik, praktika e një jete cilësore

Në studion e ‘Spektrum Jetësor’ ishim me Prof.Asc.Dr Robert Citozi në Universitetin e Sporteve. Folëm për rëndësinë e aktivitetit fizik, për një jetë me shëndet të mirë, me energji, pozitivitet.

Profesori tha se aktiviteti fizik është çelësi për të pasur një trup të shëndetshëm fizikisht, mendërisht dhe shpirtërisht.

Për ta dëgjuar bisedën e plotë mund të klikoni në në soundcloud.com

 

 

 

Pin It