Albanian Food Tours 2018

Në ‘Spektrum Jetësor’ folëm për turet ushqimore, një nga më të veçantët që revista Travel ka botuar.

Gjithçka për ”Albanian Food Tours 2018” na i solli në studio gazetarja dhe botuesja e revistës Treval, Flora Xhemani Baba.

Pas kësaj interviste do të dini më tepër rreth perlave natyrore shqiptare që nuk duhet t’i humbisni dhe ku mund të konsumoni një drekë teksa shëtisni nëpër Shqipërinë e bukur .

Intervistën e plotë mund ta dëgjoni në soundcloud.com

Pin It