“ALVA, rikthimi i vlerave në vlerë për t’u jetuar” Manjola Perja

Në “Spektrum jetësor”

Ishim në studio me themeluesen e ” Alva – albanian values – vlerat shqiptare”, Manjola Perja. Folëm për qëllimin e Alva-s, aktivitetet dhe rëndësia e rikthimit të vëmendjes tonë tek vlerat njerezore e kombëtare. Dëgjojeni të plotë intervistën!

Pin It