Ambasada e SHBA ka një njoftim të rëndësishëm për ata që duan viza

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka një njoftim të rëndësishëm për gjithë ata që duan të marrin vizë.

Bëhet fjalë për dokumentet që nevojiten dhe nëbyrën si mund të dërgohen.

“Jeni aplikant për vizë imigruese? Për shumicën e kategorive të vizave, NVC do t’ju kërkojë t”ia dërgoni dokumentet elektronikisht (të cilat gjenden këtu http://nvc.state.gov/) duke i ngarkuar ato në llogarinë tuaj https://bit.ly/2Fv0GHE.

Dy javë përpara takimit tuaj, ju duhet të dërgoni me postë të shpejtë dokumentet origjinale (https://bit.ly/2DXPLHW) në Sektorin Konsullor. Pyet Anen”, thotë ambasada e SHBA.

Pin It