Apple me një tjetër aplikacion muzikor

Apple-2

 

Së fundmi Apple ka krijuar një aplikacion të ri për muzikantët. Aplikacioni  “Music Memos” shërben si regjistrues muzikor. Në këtë aplikacion, kompozitorët mund të koordinojnë notat dhe ritmin për të kompozuar pjesë muzikore. Pjesët e krijuara mund t’i luajnë me instrumente të ndryshme muzikore, si piano, kitarë etj.

Aplikacioni funksionon në iPhone 4s dhe versionet më të reja, si dhe tek iPad. Gjithashtu mund të shkarkohet falas në App Store.

Pin It