Arsyet pse duhet të hani mëngjes

fff

 

Mëngjesi përbën një nga vaktet më të rëndësishëm të ditës. Ashtu siç edhe autorja e popullarizuar e ushqimeve, Adelle Davis, ka këshilluar që njerëzit të hanë mëngjes si një mbret, drekën si një princ dhe darkën si një varfanjak.

Këto këshilla u vërtetuan edhe nga studimi i fundit i bërë nga ekspertët amerikan,  në Washington, duke rezultuar se asnjëherë s’duhet humbur mundësinë për të ngrënë mëngjesin, shkruan The Independent.

Për këte ka disa arsye për të cilat rekomandohet diçka e tillë. E para është se mund të keni problem me zorrët tuaja kur ju nuk hani fare mëngjes.

Do të keni përzierje, probleme me stomakun dhe ajo çfarë është më problematikja do të arrini të fitoni edhe kapsllëkun diçka që është tejet problematike.

Por e gjitha kjo mund të kalohet nëse ju nuk e neglizhoni vaktin e mëngjesit.

Pin It