“Arti është si jeta, secili e gjen kuptimin e tij për vete”/ Ibrahim Rrugova

Arti është si jeta, secili e gjen kuptimin e tij për vete”

Kokën mund të ma ndërrojnë, por mendimin kurrë.

Nuk mund të merrem me letërsi kur shoh se nëpër rrugë vdesin njerëzit e mi.

Shqiptarët nuk i bashkon vetëm feja apo ideologjia. Qysh në shekullin e nëntëmbëdhjetë, në kohën e Rilindjes kombëtare, gjuha, kultura dhe tradita ishin elemente lidhëse kombëtare, kurse feja nuk ishte forca absolute e bashkimit.

 

 

Pin It