“Ata hyjnë pa trokitur”, Armand Bora

Ishim në studio me regjizorin e mirënjohur, Armand Bora. Folem për shfaqjen teatrale “Ata hyjnë pa trokitur”, e cila simbolizon lirine e munguar të njeriut në kohën e komunizmit, të gjitha shtjellimet njerëzore të një brezi lirimohuar. Vepra ka kaluar kufijtë e Shqipërisë duke u luajtur dhe në shumë skena të tjera. Si autor dhe regjizor i veprës, Bora ka shumë për të na thënë, ndaj ndiqeni të plotë intervistën.
Radio Spektrum, frekuenca e duhur.

 

https://soundcloud.com/spektrum-group/ata-hyjne-pa-trokiur-armand-bora

Pin It