“Ata që mendojnë se do ndryshojnë botën, ata e bëjnë.”/ Thënie për suksesin

Kurrë mos iu ndaj bindjeve të nderit dhe qëllimit të mirë. – Wiston Churchill

Boll ndoqe paratë, ndiq pasionin. – Tony Hsieh

Sukses do të thotë të kalosh nga dështimi në dështim pa e humbur entuziazmin. – Winston Churchill

Kreditet e suksesit tim ia jap këshillës më të mirë. – GK Chesterton

Do të të jap një formulë për suksesin? Është e thjeshtë. Dyfisho normën e dështimit. Po mendon për dështimin si armik të suksesit. Por nuk është e gjitha. Mund të dekurajohesh nga dështimi ose të mësosh nga ai, kështu që vazhdo dhe bëj gabimet e tua. Bëj ç’të jetë e mundur. Kështu e gjen suksesin. – Thomas Uatson

Nëse nuk do të rrezikosh të zakonshmen, duhet të përshtatesh me të. – Jim Rohn

Ata që janë aq të çmendur sa mendojnë se do ndryshojnë botën, ata e bëjnë. – Anonim

Pin It