Atleti tajlandez udhëton 500 km në këmbë për të xhiruar bukuritë e Tajlandës

Atleti tajlandez, Panupong Luangsa-ard ka ecur 500 kilometra për dy vite për të xhiruar ato pjesë të vendit të tij, të cilat kanë qenë të pakapshme nga makinat e Google Street View.

Gjatë ecjes së tij nëpër plantacionet e çajit dhe në fushat me dredhëza, Luangsa-ard ka grisur katër palë këpucë. Gjithashtu gjatee këtij udhëtimi ai ka mbajtur njee kamer 360 shkallëshe në shpinën e tij.

Tashmë Google ka arritur të vendosë në hartë edhe 150 vende të reja të cilat prezantojnë malësinë e Tajlandës.

tajla-view-0004

tajla-view-0002-795x1024

tajla-view-0010

tajla-view-0003

tajla-view-0006

tajla-view-0007

Pin It