KORE E JUGUT – Frenohet përhapja e COVID-19

Përhapja e koronavirusit vazhdon të frenohet në Korenë e Jugut, një nga vendet më të goditura nga COVID-19. Rastet e reja të regjistruara dje (e hënë) janë 131, nga 248 pardje (e diel), nga 367 të sh...

Rreth koronavirusit

Nisur nga situata e krijuar po ndajme me ju disa Informacione te qarta, te thjeshta dhe te kuptueshme nga te gjithe qe pershkruajne saktesisht cfare eshte virusi, si kalon nga nje person tek tjetri d...

Masat kundër koronavirusit

Organizata Botërore e Shëndetësisë iu ka bërë thirrje të gjitha shteteve që të përgatiten për rastet e mundshme të koronavirusit që mund të arrijnë. Kjo thirrje është bërë pasi në Kinë janë konfirmua...

Dita Botërore e Dëgjimit

MOS LEJO QË HUMBJA E DËGJIMIT TË TË KUFIZOJË! Ky është apeli që Instituti i Shëndetit Publik (ISHP) bën në Ditën Botërore të Dëgjimit. Humbja e dëgjimit është një çështje e rëndësishme shëndetësore m...