“Baba, shiko, retë po vrapojnë bashkë me ne!”

Një djalë 24-vjeçar që shihte nga dritarja e trenit thirri…

“Baba, shiko, pemët po ngelen pas!”

Babai buzëqeshi dhe një çift i ri që ishte ulur aty pranë, panë me mëshirë sjelljen fëmijërore të 24 vjeçarit, kur papritur ai thirri sërish…

“Baba, shiko, retë po vrapojnë bashkë me ne!”

Çifti nuk mund të rezistonte dhe i tha plakut…

“Përse nuk e dërgon djalin tek një doktor i mirë?”

Plaku buzëqeshi dhe: “E bëra dhe ne po vijmë nga spitali. Im bir ishte i verbër, dhe sot rifitoi shikimin”.

Pin It