“Bëhu i lumtur tani”, Eglent Bici

Ishim në studio me themeluesin dhe CEO-n e “MEI Realty” Eglent Bici. Folëm për energjinë pozitive që duhet t’i ushqejme vetes për të jetuar të lumtur. Një këndvështrim interesant për bollëkun, për të mirat që i kemi falas nga Zoti e që duhet vetëm t’i shijojmë. Jetoni shëndetshëm, jini të vërtetë e të vlefshëm, do të jeni edhe të lumtur! Dëgjojeni të plotë intervistën! Spektrum, frekuenca e duhur!

 

Pin It