Biçikleta që mund të fluturojë…?

Colin Furze, ish hidraulik ka ndërtuar një pajisje të njohur si ‘hoverbike’, e cila është në formën e biçikletës, por që mund edhe të fluturojë. Furze e ka ndërtuar pajisjen në shtëpinë e tij dhe tani për herë të parë e ka hedhur për testim, që ka rezultuar e suksesshme .

‘Hoverboards’   është pajisja e parë e këtij lloji, e cila falë ndërtimit të saj, arrin edhe të fluturojë.

Në një video të publikuar në youtube, Furze tregon se nuk ka kualifikime inxhinierie apo përvojë të fluturimit, por është i impresionuar me krijimin e tij. “Më në fund, ideja ime e çmendur është realizuar në realitet, por kjo gjë tregon se gjërat e reja mund të çojnë në rezultate të mahnitshme.

Kjo nuk është shpikja e parë e çuditshme e tij, pasi që Furze ka rekordin botëror në Guinnes për karrocën më të shpejtë në botë.

Pin It