Blushi: E pres prej 6-muajsh të votoj këtë reformë, klasa politike e papërgjegjshme

Deputeti i PS, Ben Blushi, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku eshte debatuar mes opozites dhe maxhorances ne lidhje me ligjin per dekriminalizimin, i cili pritet te miratohet diten e sotme./r/n/r/nLawmaker, Ben Blushi, speaks during a parliamentary session.

Deputeti i PS, Ben Blushi, duke folur gjate nje seance parlamentare, ku eshte debatuar mes opozites dhe maxhorances ne lidhje me ligjin per dekriminalizimin, i cili pritet te miratohet diten e sotme. /r/n/r/nLawmaker, Ben Blushi, speaks during a parliamentary session.

Deputeti Ben Blushi e cilëson të turpshme këtë që po ndodh në Kuvend. Sipas Blushit, është qesharake që klasa bie dakord e pas tre orësh sërish ndahet.

Kjo që po ndodh është qesharake, është e turpshme. Të vjen turp të jesh anëtar i parlamentit. Tregon se sa e papërgatitur është kjo klasë politike. Shpresoj që të kalohet. Por edhe po kaloi, klasa politike ka marrë nje cen të madh. Kam gjashtë muaj që pres të votohet reforma në drejtësi”, theksoi Blushi.

Pin It