Botë e madhe…kuriozitete

Ilaçet kundër mushkonjave, nuk largojnë mushkonjat, por ju bëjnë juve të pa perceptueshëm për ta. Ilaçi bllokon perceptorët e mushkonjës dhe ajo nuk arrin të kuptojë që aty ka njeri.

Alfabeti havaian ka vetëm 12 shkronja

Zhurma acaruese në vesh e mushkonjave, krijohet nga përplasja 500 herë në sekondë e flatrave të saj.

Gjatë ngrënies së selinos, njeriu harxhon më shumë kalori se sa merr nga ushqimi

Krokodilat janë daltonë (nuk dallojnë ngjyrat)

 

Gjuha e kameleonëve është dy herë më e gjatë se trupi i tyre

 

 

 

 

Pin It