Bukuria jote-tyli i horizonteve është, ja Resulallah!

Çdo shpirt që Ty të do, i madh është, ja Resulallah!
Ndjenjat dhe sytë të mbushur plot i ka, ja Resulallah!

Nga drita e bukurisë Tënde dhe molekula gëzim ka,
Roje e panderë në derën Tënde është, ja Resulallah!

Kush vjen pranë Teje, për të mirësi më të madhe s’ka,
Vendi Yt me mirësi i mbushur plot, ja Resulallah!

Atje horizontet si lartësi Parajse, me bukuri të ra’,
Bukuria jote-tyli i horizonteve është, ja Resulallah!

Pin It