Cardinal, droni i parë autonom që vrojton shtëpinë tuaj

dron

Nëse doni të vrojtoni shtëpinë tuaj teksa ju nuk jeni aty mund ta bëni me një nga mjetet më të fundit të teknologjisë së dronëve. Ju mund të beni këtë gjë me kamera survejimi Hardwired, kamera survejimi Wi-Fi ose disa opsione të tjera të ngjashme.

Së shpejti do të jeni në gjendje për një risi edhe më të mirë me cilësi të lartë. Cardinal, është droni i parë autonom në botë për mbikqyrjen e mbrojtjes së shtëpisë suaj.

Droni me peshë të lehtë ka një kamera 14-megapixel e aftë të kryeje video 1080p. Imazhet mbeten në memorie përmes teknologjisë së saj me tre-aks stabilizimi. pajisja është gjithashtu gjatë natës shumë cilësore përmes kamerës me infra të kuqe dhe në bord me një rrjet të dritave infra të kuqe LED.

 

Pin It