Shtypi i ditës, e shtunë 13 janar 2018

Të nderuar lexues të Spektrum.al, në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të shtypit për ditën e sotme, e shtunë, datë 13 janar 2018. Ndër të tjera do të gjeni pasqyrimin e ngjarjeve më...

Shtypi i ditës, e premte 12 Janar 2018

Të nderuar lexues të Spektrum.al, në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të shtypit për ditën e sotme, e premte, datë 12 janar 2018. Ndër të tjera do të gjeni pasqyrimin e ngjarjeve më...

Shtypi i ditës, 10 Janar 2018

Në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të gazetave për ditën e sotme, e mërkurë, datë 09 janar 2018. Ndër të tjera do të gjeni pasqyrimin e ngjarjeve më të rëndësishme nga dita e djesh...

‘Çmendet’ moti në SHBA, ngrin oqeani Atlantik

I ftohti ekstrem që ka prekur SHBA ka bërë që të ngrijë edhe oqeani Atlantik. Pamjet më të fundit  vijnë nga bregu lindor, i cili është dhe më i prekuri. Pas stuhive të tmerrshme me akull e përmbytje...

Shtypi i ditës, 09 janar 2018

Në foto-galerinë e mëposhtme do të gjeni faqet e para të gazetave për ditën e sotme, e martë 09 janar 2018.  

Xhamitë lundruese…

Rrethuar nga uji, disa xhami duken sikur janë në lundrim. Shpalosje e një arkitekture mjaft të bukur e modrene, këto xhami janë një manifestim perfekt i artit në arkitekturën Islame. 1- Xhamia “...