Shtëpi e çuditshme shtëpi…

Shtëpia më e ngushtë e Polonisë Shtëpia e Oregon Boeing 727-200 Shtëpi e përmbysur, Gjermani Shtëpia në pemë në Floridë Shtëpia e Hobbit Shtëpia transparente e Tokios Shtëpia e kërpudhave Ohio Shtëpi...

Lulet mund t’i mbillni edhe në shishe, ja disa ide

  Nëse nuk keni hapësirë për vazo me lule, në mur mund të varni shishe plastike në të cilat do të mund të rritet gjelbërimi. Shishet nuk është e thënë të jenë të një litri apo një litri e gjysmë...

Fotografitë më të bukura të shkrepura për 2018

National Geographic Travel ka nisur garën e saj vjetore për të nderuar imazhet e fotografëve. Garuesit e kualifikuar paraqesin tre kategori: natyrën, njerëzit dhe qytetet Fotografi që do të marrë çmi...