LE TË PRESË BOTA EDHE 5 MINUTA

Namaze të falur shpejt, pa kujdes, lutje të pabëra… në shumicën e rasteve ne e mbledhim menjëherë sexhaden pasi përfundojmë faljen e namazit pa bërë tesbihet apo duanë duke nxjerrë si shkak punët ton...

NGA VETË JETA – PËRSHKRIMI

Një burrë, i habitur nga shëtitja për herë të parë e kësaj province të vogël, u drejtua për te një makinë që qëndronte në qoshe të rrugës dhe pyeti vogëlushin që ishte ulur vetëm në kolltukun prapa: ...