Kurdisja e Sahatit – Saimir Lleshi

Sikur futbollit të mos i kushtohej kaq rëndësi kohëve tona, mbase historia do të kishte një tjetër kuptimësi! Njeriu modern, i paplotësuar dhe që kërkon një lloj vetëpërmbushje me të tilla metoda të ...

“Zani i Naltë”, zhvillohet konferenca shkencore

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës, organizoi konferencën shkencore “Zani i Naltë, një shekull në shërbim të dijes”.   Kryetari i Komunitetit Mysliman të Sh...

Mes frikës dhe shpresës…

… dhe shiu vazhdon të bjerë! Përtej dritares, pikat e shiut lënë gjurmët e tyre duke ravijëzuar rrugë pafund, diku të drejta e diku të lakuara, ashtu si vetë rrugët e jetës që dredhojnë pa reshtur me...

Feja dhe Liria – Elton Karaj

  Allahu njeriut i ka dhënë liri, por këtë liri ai duhet ta mendojë së bashku me termin e bamirësisë dhe ndërgjegjshmërisë. Parimi i lirisë si bazë, na tregon që liria individuale është themelor...