Tetori, muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit

Tetori është caktuar si muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit në të gjithë botën, për të rritur vëmendjen dhe mbështetjen për sensibilizimin, zbulimin e hershëm, trajtimin, si dhe kujdesin nd...

“Hapësirat ujore të Shqipërisë”

Historiani Ardian Muhaj foli në studion e radio Spektrum për hapësirat ujore të Shqipërisë. Historia dëshmon për lashtësinë e autenticitetin e vendit tonë aq të lakmuar e cënuar nga fqinjët. Mirëpo d...

“Libri dhe Kultura” TEDx Tirana 2017

TEDx Tirana prazantoi aktivitetitin e vitit 2017 nën moton “Idetë që duhen thënë me zë të lartë “. Të ftuar personalitete nga fusha të ndryshme, të cilët dhanë masazhet e tyre frymëzuese ...

Visare Shqiptare -1001 Aventura Shqiptare

Erilda dhe Geraldo, dy menaxherët e ‘ 1001 Aventura Shqiptare’ ishin në studion e “Visare Shqiptare” për të folur mbi këtë agjensi turistike. Si nisi 1001 aventura shqiptare, ...