LIBRI DHE KULTURA – UMBERTO EKO

LIBRI DHE KULTURËS – UMBERTO EKO DT 23.02.2016 Në këtë flitet për një prej personaliteteve më të mëdha të gjysmës së dytë të shekullit të kaluar dhe të këtij fillimshekulli, për Umberto Ekno. I...

LIBRI DHE KULTURA – PËRDORIMI I RRJETEVE SOCIALE

Në këtë emision flitet për “kulturën e të përdorurit të rrjeteve sociale.” Kush janë përdoruesit më të shumtë të këtyre rrjeteve, sa e kanë ndihmuar procesin e komunikimit këto rrjete, sa...

Newsroom – 21 shkurt 2016

  Newsroom lajmet kryesore të javës 15-21 shkurt 2016 Çdo të diel, ora 18:00   Ndiqni përmbledhjen javore të lajmeve kryesore në Radio Spektrum 96.4 mhz. Live Stream: www.spektrum.al Tune I...

LIBRI & KULTURA – KULTURA E TË QENIT STUDENT

LIBRI & KULTURA – KULTURA E TE QENIT STUDENT (9.2.2016) Në këtë emision flitet për kulturën e të qenurit student, për jetën studentore në Tiranë, marrëdhëniet që studentët kanë me librin, s...

LIBRI & KULTURA – LIGJËRIMI NACIONALIST

LIBRI & KULTURA – LIGJËRIMI NACIONALIST (26.1.2016) Në këtë emision flitet për të ashtuquajturin ligjërim nacionalist në Shqipëri. Temë kjo e marrë nga libri me po të njëjtin titull të stud...

LIBRI & KULTURA – NUMRI ZERO

LIBRI & KULTURA – NUMRI ZERO (19.1.2016) Në këtë emision flitet për një prej veprave të shkrimtarit italian Umberto Eco, konkretisht për romanin “Numri zero”. Është një përzgjed...

LIBRI & KULTURA – DASHURI DHE TOLERANCE

  LIBRI & KULTURA  – DASHURI DHE TOLERANCE (12.1.2016) Në këtë emision flitet për një temë me të vërtetë shumë delikate, nisur nga libri “Dashuri dhe tolerancë“, por edhe s...