“Rrno për me gatue”, rijetësim i traditës

”Rrno për me gatue” ishte projekti për të cilën folëm në emisionin ‘Spektrum Jetësor’. “Rrno për me gatue” është një lëvizje gastronomike, për të cilën ka pasur di...

Administrimi i xhamisë, detyrë dhe mision

Ishim në studio me administratorin e xhamisë së Et’hem Beut dhe Medresesë, Elvis Hoxha. Si çdo institucion tjetër edhe xhamia ka nevojë për kujdes, përtej atij insitucional, mbi të gjitha qëndr...

Përshtatja e fëmijëve në kopsht

Ishim në studio me psikologen Diturie Lala dhe folëm për mënyrat sesi fëmijët të përshtaten mirë dhe lehtë në kopsht. Cilat janë detyrat e prindërve, edukatorëve për të lehtësuar qëndrimin e fëmijëve...

Viti i ri shkollor 2018-2019

Shkolla ka filluar, bashkë me të edhe sfidat. Kjo është tema që trajtuam në ‘Spektrum Jetësor’. Ishim në studio me Alma Laze, mësuese dhe nëndrejtoreshë e shkollës 9-vjeçare Osman Myderizi. Intervist...