Të punosh për LinkedIn dhe Pluralsight

Puntata e parë për sezonin e ri në emisionin “Histori Suksesi” vjen nga fusha e programimit e për këtë arsye kishim të ftuar në studio z. Ervis Trupja, ku ndamë bashkë eksperiencat e tij në fushën e ...

“Nga të mallkuar në të bekuar”, Oltsen Gripshi

“Nga të mallkuar në të bekuar”, ky mesa duket ka qene rrugëtimi i shqiptarëvë dikur studentë e sot artistë që kthehen sërisht në Itali në një ekspozitë arti. Oltsen Gripshi pas pjesëmarrj...

Përgatitje për Ramazan

Jemi në muajin e bekuar të Ramazanit, ndaj në ‘Spektrum Jetësor’ folëm për përgatitjet shpirtërore dhe materiale që duhen bërë për të mirëpritur këtë mysafir të veçantë. Ishim në bisedë m...

Luna Art, sipërmarrja që i jep zë punimeve të dorës

Në ‘Spektrum Jetësor’ folëm për produktet handmade( punimet e dorës). Luna ART është një sipërmarrje që synon të sjellë pranë artdashësve punime të realizuara në mënyrë artizanale. Hëna Demko, ideato...

Sfidat e mësimdhënie, si të jemi më të mirët

Këtë herë në ‘Spektrum Jetësor’ folëm për mësimdhënien, për artin e fjalës. Cilat janë sfidat që ka kjo fushë, çfarë aftësish duhet të ketë një mësimdhënës, teknikat që duhet të përdori, ...

“Aromë heshtje”, poezi nga Manjola Markola

“Aromë heshtje”, vëllimi poetik që na njohu me poeten e re Manjola Markola. Poezi të ndjera që të zgjojnë emocione, të fusin në një botë plot jetë, vështirësi e andrralla. Ndiqeni të plot...

Albanian Food Tours 2018

Në ‘Spektrum Jetësor’ folëm për turet ushqimore, një nga më të veçantët që revista Travel ka botuar. Gjithçka për ”Albanian Food Tours 2018” na i solli në studio gazetarja dhe...

“I pakuptuari”, poezi nga Liridon Mulaj

Ca copëza shpirti nga Liridoni…Ishim në studio me poetin e ri, Liridon Mulaj. Poezi të ndjera, plot emocion e vërtetësi. “I pakuptuari”, vëllimi i parë poetik, u rrëfye në Spektrum ...

Projekti ‘Këpucët e autizmit’

Në emisionin ‘Spektrum Jetësor’ këtë javë folëm për autizmin dhe projektin “Këpucët e Autizmit”. Të ftuar ishin Imo Alikaj (terapiste),  Kalinë Zaka (terapiste) dhe Ibraldo Al...