Përkthimi i literaturës fetare, Edin Q. Lohja

Të përkthesh literature fetare. Ishim në studio me Edin Q.Lohja, përkthyes i 93 librave, në 3 gjuhë e në 10 vende të ndryshme. Si e nisi Edini përkthimin, rëndësia e një pune të tille kolosale dhe sf...

“Aurat e natës”, poezi nga Belfiore Qose

Ishim në studio me poeten Belfiore Qose, Pedagoge e letërsisë së huaj në Departamenein e Letërsisë në Universitetin e Tiranës. Libri “Aurat e natës” tani është i të gjithëve! Mes lumturisë së këtij b...

Tekno Spektrum, teknologjia në jetën tonë

Të gjitha zhvilimet e fundit teknologjike vijnë të përmbledhura në këtë emision. Teknologjia ecën me hapa galopant aq sa herë-herë na shpëton ndonjë detaj. Tashme jo më, ndiqni Tekno Spektrum nga Ard...

“Një libër më shumë për Preshevën”

  ‘Spektrum Jetësor’ mirëpriti nismën ”Një libër më shumë për Preshevën”, një fushatë që do t’ju vijë në ndihmë fëmijëve në Preshevë, duke ju përmbushur nevojën për...

Kirurgu oftamolog Sabri Raza në “Histori Suksesi”

Në këtë puntatë të emisionit kishim të ftuar kirurgun okulist, doktor Sabri Raza, ku diskutuam mbi klimën e të bërit biznes në vendin tonë, dilemat e profesionit, mbi debatin shtet–privat në fushën e...

Historia e suksesit të kompanisë “Genuine Effect”

Elda Gjoka, themeluese e Agjencisë së Marketingut “Genuine Effect”, e ftuar në emisionin “Histori Suksesi” në Radio Spektrum, ndan për të gjithë dëgjuesit sfidat e akualitetit të sotëm në fushën e ma...

Portali i lajmeve Albeu.com si “Histori Suksesi”

Në këtë puntatë të emisionit “Histori Suksesi” kishim të ftuar në studio Z. Idaver Sherifi, themeluesin e portalit të lajmeve Albeu.com, ku ndamë bashkë rrugëtimin e portalit që nga theme...

“Ata hyjnë pa trokitur”, Armand Bora

Ishim në studio me regjizorin e mirënjohur, Armand Bora. Folem për shfaqjen teatrale “Ata hyjnë pa trokitur”, e cila simbolizon lirine e munguar të njeriut në kohën e komunizmit, të gjith...