Samsung, Note 8 do të dalë në gusht

Samsung dëshiron t’i vjedhë skenën Apple dhe për këtë po programon daljen e Galaxy Note 8 në gusht, pasaërdhësi i të pafatit Note 7 i tërhequr nga tregu për shkak të baterisë ‘shpërthyese’. Një datë ...

Dielli, burimi i mirësive pa fund

Dielli është burim i shumë të mirave, ka një ‘fuqi’ special për shëndetin mendor dhe atë fizik. Larg stresin Dielli ka fuqinë të rikthejë humorin dhe të largojë stresin. Kur ekspozohemi ndaj dritës d...

Miqësia ju bën mirë për shëndetin

Studimet tregojnë se njerëzit me më shumë miq, kanë më pak tension në jetë, më pak stres dhe më shumë qëndrueshmëri e jetë më të gjatë. Miqtë nxisin sjellje pozitive, largojnë depresionin, të ndihmoj...

80 vjet pa klerikun dhe atdhetarin Haxhi Vehbi Dibra

Më 24 mars 1937 u nda nga jeta Haxhi Vehbi Dibra, klerik dhe aktivist politik shqiptar. Emri i vërtetë i tij ishte Vehbi Agolli dhe lindi në Dibër të Madhe me 12 mars 1867. Ai është një nga nënshkrue...