Bëjeni hekurin të ri me këto 4 sekrete

Ndodh shpesh që hekuri i rrobave të ngjis te rrobat nga papastërtit që ka mbledhur. Më poshtë do të lexoni disa mënyra shumë të thjeshta se si ta pastroni hekurin. 1. Kripa Vendosni në tavolinën e he...

Kopenhagen, qyteti ku jeta vlerësohet!

Kopenhagen renditet si një nga qytetet më të shëndetshme dhe më të lumtura në botë.  Mbipesha dhe depresioni po rriten në mbarë globin, por jo në kryeqytetin e Danimarkës.Ka disa arsye përse ai është...

Një 70 katësh prej druri!

Kompania japoneze “Sumitomo Forestry” do të ndërtojë ndërtesën 70-katëshe do të bëhet prej 90 për qind prej druri. Sipas kompanisë, kulla e gjatë 350 metra, e quajtur W350, do të përfshij...

Zakone jetësore që mund t’i mësoni për pak minuta

Ka aftësi  të cilat janë të lehta për t’u mësuar në disa minuta. Këto truke mund t’iu kursejnë shumë kohë dhe mund kur bëhet fjalë për problemet e vogla të jetës. 1.Mësoni të ndërroni një gomë “Ndosh...