Çfarë është e lig?

“…Paraja nuk është vetë e ligë, pasi është thjesht një letër me një farë vlere që e përdorim për gjërat që na duhen. Por nëse paraja nuk është e ligë, ju natyrisht e pyesni veten, çfarë është e ligë? E ligë është dëshira e fiksuar dhe e pandalshme që kemi për të pasur gjithnjë e më shumë. E ligë është të vendosësh një çmim për zemrën dhe shpirtin tënd duke marrë në këmbim sukses financiar. E ligë është të blesh lumturi sërish dhe sërish të mos ndalesh…”

/Morgan Freeman/

 

Pin It