Code Week, nisma që angazhon të rinjtë në teknologji

Spektrum Jetësor mirëpriti në studio nismën ‘Code Week’, një nismë e cila vjen nga Komisioni Europian dhe synon informimin, motivimin e të rinjve për ndryshimet rrënjësore që sjell teknologjia.

Ishim në studio me Hatixhe Bilibashi.

Emisionin e plotë mund ta dëgjoni në soundcloud.com

Pin It