Dekoroni shtëpinë me shishet e qelqit

Shishet e qelqit janë më higjeniket dhe më të shëndetshmet. Megjithatë pasi të keni konsumuar  pijen e saj mund t’u jetë dukur e panevojshme dhe ta keni hedhur atë.  Pas këtyre trukeve jemi të bindur që jo vetëm nuk do ti hidhni, por do ti përdorni ato për të dekoruar shtëpinë tuaj.

Dekoroni muret

Përdorini si varëse rrobash

 

Vazo lulesh

Ambazhurë

Pin It