Dhe fituesi është… Lionel Messi

CYdfA3NWwAAtzqS

Lionel Messi është shpallur fitues i Topi të Artë për të pestën herë radhazi.

Messi ka arritur të mposhtë konkurencën e Cristiano Ronaldo dhe Neymar.

CR7 rënditet i dytë ndërsa Neymar i treti.

Messi e ka fituar më herët ‘Topin e Artë’ në vitet 2009, 2010, 2011, 2012.

Pin It