Dialogu poetik i Aida Dizdarit, “Stina e pestë” në letërsinë tonë

Ishim në studio me poeten Aida Dizdari, një frymë e re poetike, plot ndjenje e thellësi. Folëm flasim për krijimtarinë e autores së dialogut të parë poetik mes saj dhe Artan Gjyzel Hasani, si nisi e çfarë i sjell letërsisë tonë “Stina e pestë”. Ju pres në Spektrum, frekuenca e duhur, 96.4 mgh!

Pin It