Drerët notues, një tablo mahnitëse në Britani

 

Këto foto tregojnë një tufë prej rreth 100 drerësh tek notojnë në një lumë në Chatsworth, Britani.

Fotografi amator Jim Bell, 73 vjeç, po fotografonte pamje të peizazhit të Derbyshire kur vuri re kafshët që po grumbulloheshin në buzë të lumit.

Ai tha se asnjëherë nuk ka parë ndonjë gjë të tillë: “Nuk mund t’i besoja syve të mi, duhet të ketë qenë së paku 100 drerë duke u drejtuar në ujë”.

“Ata u ndalën për një sekondë buzë lumit, unë mora pozicion me trekëmbëshin tim dhe e shtyva kamerën për të arritur në vendin e duhur kur kuptova se ata do të hyjnin brenda”, thotë fotografi.

Pin It